Daisycon Affiliate Marketing Shopping Cart Pixel

Wij willen ons graag even voorstellen….

ReadytoCamp bestaat uit een professioneel, enthousiast en gezellig team van mensen, voor wie reizen een belangrijk onderdeel van hun leven is. Met veel praktische ervaring in de campingwereld is er ook veel kennis in huis.

En juist deze kennis én enthousiasme willen wij graag met jou delen.

Het team van ReadytoCamp

Werenfried Hendrix

Als vader van een gezin met 3 kinderen heb ik veel vakanties doorgebracht op campings. Frankrijk, Italië, Kroatië, België, maar ook Nederland waren de bestemmingen waar ik in de zomer vertoefde. Vaak in een stacaravan, soms in een bungalowtent. Dit waren heerlijke vakanties. Europa is mooi!

Met bijna 30 jaar ervaring in de reiswereld, waarvan 17 jaar specifiek gericht op campingvakanties, zit het reizen en het samenstellen daarvan, mij in het bloed. Graag wil ik mijn passie voor met name kamperen met jou delen. Welkom bij ReadytoCamp!

Robbert Hendrix

Ik ben Robbert en werk sinds 4 jaar met veel plezier in de reiswereld. Na mijn studie Leisure en Recreatie ben ik mij gaan interesseren in alles wat te maken heeft met “de achterkant” van een website. Hoe is een website te optimaliseren, zodat een klant nog makkelijker, sneller en beter er doorheen kan surfen.

Samen met de Sales en Klantenservice afdeling bedenken wij acties om ReadytoCamp op een leuke manier in de markt te zetten. Naast de werkzaamheden voor ReadytoCamp adviseer ik diverse bedrijven bij het opzetten van een website en SEO activiteiten.

Federico Scibilia

Ik ben geboren en getogen op Sicilië in Italië. Na mijn studie Toeristische Economie in Rimini, heb ik op veel plaatsen in Europa gewerkt. Veel ervaring in het toerisme heb ik dan ook opgedaan in Nederland, België, de UK en uiteraard in Italië.

Met veel enthousiasme werk ik nu bij ReadytoCamp, waar ik voor jou de campings mag inkopen en er mede voor mag zorgen dat jij een heerlijke vakantie gaat beleven. Mijn camper is mijn grote hobby. Tijdens mijn inkoopreizen kan ik mijn werk en hobby dan ook prima combineren. Geweldig!

Onze contactgegevens

Dorpssingel 10
6641 BE Beuningen
Telefoon: +31 (0)24-2049588
E-mail: info@readytocamp.nl

Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Kvk: 72944870
BTW nummer: NL859295424B01

Hoe zijn wij te bereiken