Daisycon Affiliate Marketing Shopping Cart Pixel

Midden-Dalmatië

Kroatië is een vakantieland dat nog steeds groeit in populariteit. Een vakantie in Kroatië op een gezellige camping is dan ook zeker een aanrader. Je kunt tijdens je vakantie genieten van het bijna altijd mooie weer in dit deel van Europa. Langs de stranden van Kroatië kun je heerlijk genieten van zonnen, zwemmen en watersport. Een camping in Midden-Dalmatië biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

De campings in Midden Dalmatië
Camping Belvedere
Camping Solaris

Heerlijke stranden met azuurblauw water

Niet alleen Spanje, Turkije en Frankrijk hebben een Riviera, ook in tijdens je vakantie in Kroatië kun je genieten van het goede leven aan de Markaska Riviera. Hier vind je gezellige badplaatsen waar je van het nachtleven kunt genieten of heerlijk slenteren over de markt of door de gezellige winkelstraten. Je kunt op diverse plaatsen in de regio Midden-Dalmatië kamperen. Een aanrader is het eiland Brac, dat vlak voor de kust ligt. Ook hier vind je gezellige campings voor het hele gezin.

Leuke steden om te bezoeken

Als je tijdens je vakantie niet alleen maar in je strandstoel wilt liggen of spetteren in het zwembad zijn er leuke steden in de omgeving waar je een gezellige dag kunt doorbrengen. Zadar heeft een gezellige boulevard waar je onder meer twee kunstwerken vindt. De Zonnegroet is een kunstwerk dat 300 zonnecellen bevat die overdag opladen. ’s Avonds kun je genieten van de kleurige verlichting van het beeld. Het Zeeorgel is een kunstwerk dat een melodie speelt die wordt veroorzaakt door het ruizen van de zee. Split ligt op een klein schiereiland en is een belangrijke stad voor het toerisme van Kroatië. Het centrum wordt gedomineerd door een paleis dat omstreeks 300 na Christus werd gebouwd in opdracht van keizer Diocletianus. Het is het centrum van deze stad in Midden-Dalmatië waar tegenwoordig woningen en winkels in zijn gevestigd. Veel toeristen die hun vakantie in Kroatië doorbrengen bezoeken Split.

Genieten op mooie campings in Midden-Dalmatië

Wil je je vakantie doorbrengen in Midden-Dalmatië? Boek dan nu bij ReadytoCamp.nl een camping in Kroatië in dit mooie deel van het land. Geniet van het strand maar vergeet ook vooral niet de mooie steden en gezellige dorpen in deze regio te bezoeken. Zo maak je er een afwisselende en boeiende vakantie van. Je kunt een standplaats boeken op één van de campings in Midden-Dalmatië, maar je kunt ook kiezen voor een accommodatie. Steeds meer campings bieden luxe stacaravans of safaritenten aan waar je je vakantie kunt doorbrengen.  Vroeg boeken geeft de meeste garantie dat je een plek vindt op de camping in Kroatië die je eerste voorkeur heeft.