Daisycon Affiliate Marketing Shopping Cart Pixel

Adriatische kust rondom Venetië

Je vakantie doorbrengen op een camping aan de Adriatische kust rondom Venetië is erg populair. Het geeft je namelijk de vrijwel zekere garantie van een zonnige vakantie. In de regio Venetië vind je tientallen leuke campings waar je samen, met vrienden of met het hele gezin vakantie kunt vieren. De campings zijn vaak gelegen op de mooiste plekjes van de regio Venetië en bieden dan ook volop mogelijkheid voor uitstapjes in de omgeving zoals een mooie wandeling of een fietstocht. Ook zijn er behalve Venetië leuke steden en dorpjes in de regio die je kunt bezoeken.

De campings aan de Adriatische kust
Camping Oasi
Camping San Francesco
* Camping Cavallino

De gezelligste kustplaatsjes

Als je een autovakantie boekt naar Venetië dan kun je tijdens je verblijf op een camping aan de Adriatische kust ook uitstapjes maken naar plaatsen in de buurt. Plaatsen die populair zijn bij toeristen uit zowel Nederland als andere landen zijn onder andere Lido di Jesolo, Cavallino en Lido di Venezia. Je vindt hier gezellige winkels waar je lokale producten kunt kopen maar ook mooie kerken en andere historische gebouwen die in sommige gevallen bezichtigd kunnen worden.

Bezoek betoverd Venetië

Wat te doen in de omgeving

Als je met je gezin een staanplaats op een camping aan de Adriatische kust hebt geboekt dan zijn er volop mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Zo kun je uiteraard de stad Venetië bezoeken met zijn wereldberoemde gondels. Toeristen kunnen met een gondel een tocht door de grachten van de stad maken. Aqualandia is een waterpark in Lido de Jesolo waar je met het hele gezin kunt genieten van waterpret. Er zijn meerdere zwembaden met diverse glijbanen. In dezelfde plaats is ook een SEA Life te bezoeken. Hier kun je oog in oog staan met indrukwekkende bewoners van zeeën en oceanen.

Italië vervult al jouw wensen.

Campings in de buurt van Venetië

Je kunt een camping boeken in de buurt van Venetië via ReadytoCamp.nl. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende typen campings. De prijzen vind je bij de door jou geselecteerde camping. Ook de voorzieningen die jouw favoriete camping in de regio Venetië te bieden heeft zijn terug te vinden in de informatie op de website. Je kunt kiezen voor een rustige natuurcamping op een mooie plek in de bergen. Als je met de kinderen op vakantie gaat dan kun je een familiecamping in de regio Venetië boeken met een zwembad en speeltuin. Er zijn ook luxe campings te vinden rond de Adriatische Zee waar je een accommodatie kunt huren zoals een safaritent of een stacaravan.