Daisycon Affiliate Marketing Shopping Cart Pixel

Côte d’Azur

Als je naar een camping aan de Côte d’Azur gaat dan is de kans groot dat je tijdens een avondje stappen bekende personen tegenkomt. De Côte d’Azur in Frankrijk staat namelijk bekend als één van de meest luxe vakantieregio’s ter wereld. De “Azurenkust” bestaat uit een aantal bekende Franse badplaatsen en ook een aantal plaatsen in het door Frankrijk omsloten ministaatje Monaco. Bekende plaatsen zijn Saint-Tropez, Antibes, Nice, Cannes en Monte Carlo in Monaco. Een autovakantie naar dit deel van Frankrijk geeft je in ieder geval de zekerheid van een zonovergoten vakantie op de camping.

De camping(s) in de Côte d'Azur
Camping Domaine de la Noguiere

Campings aan de Côte d’Azur

Als je je autovakantie wilt doorbrengen in Frankrijk dan is de verleiding groot om door te rijden naar een camping aan de Côte d’Azur. De zomers zijn hier warm, maar de Middellandse Zee zorgt voor een matiging van de temperatuur zodat je nog wel iets kunt ondernemen zoals een dagje shoppen in Nice of een dagtrip naar Monte Carlo of Saint Tropez om celebreties te spotten die hier hun vakantie doorbrengen. Je zult zeker genieten op de camping aan de Côte d’Azur in Frankrijk.

Een dagje erop uit vanaf je camping in Frankrijk

Je kunt vanaf de camping in het oosten van Frankrijk een dagtrip maken naar het strand als de camping niet direct aan de kust ligt. De stranden zijn veilig, ook voor jonge kinderen die nog niet goed kunnen zwemmen. Let wel altijd goed op dat je niet te ver de zee in gaat, de stroming kan verraderlijk zijn. Wil je lekker shoppen dan ga je een dagje naar Nice, waar je in de gezellige winkelstraten je hart kunt ophalen. Of breng een bezoek aan Cannes, de stad waar het wereldberoemde filmfestival wordt gehouden in mei.

Reserveer nu een camping aan de Côte d’Azur

Campings in Frankrijk aan de Côte d’Azur zijn er genoeg. Jaarlijks brengen honderdduizenden toeristen in dit deel van Frankrijk hun vakantie door. Velen daarvan maken gebruik van de campings. Je kunt bij ReadytoCamp.nl voordelige en goede campings vinden. Je kunt direct een plaats reserveren voor jouw volgende vakantie op een gezellige familiecamping met genoeg activiteiten voor de kinderen. Maar er zijn ook kleinschalige natuurcampings waar je heerlijk tot rust kunt komen. ver weg van de drukte van de volle stranden. Reis je in het hoogseizoen, boek dan ruim van tevoren om er zeker van te zijn dat je een staanplaats voor je tent of caravan hebt. Op veel campings kun je ook een stacaravan huren voor meer ruimte en comfort.